Ignition Grundutbildning

Kom igång och arbeta med Ignition’s basfunktioner.

Kursbeskrivning

DTC genomför en 5-dagars utbildning som omfattar basfunktionerna i SCADA mjukvaran Ignition från Inductive Automation. Oavsett om du är en ny användare eller sedan tidigare har erfarenhet av Ignition och vill förbättra dina kunskaper så är detta utbildningen för dej. Du kommer att få en genomgång av arkitekturen bakom Ignition samt interaktionen mellan PLC’s och SQL databaser. Du kommer att få lära dej hur framgångsrika projekt planeras och genomförs.

Utbildningen är 5 dagar med lektion mellan kl 9:00 och kl 16:00 varje dag. Utbildningen genomförs i en datasal där varje deltagare får tillgång till en egen dator. Utbildningen omfattar lärargenomgångar, demonstrationer samt skapandet av ett projekt från början till slut där varje deltagare får ”hands-on” erfarenhet av alla funktioner i Ignition.

Här följer några av punkterna som kommer att gås igenom:

– Arkitektur
– Installation & snabbstart
– Start av klienter
– Anslutning till PLCs och SQL-databaser
– SQLTags (OPC, Memory, Expression, Complex UDT)
– Historiklagring
– Fönster & Navigering
– Komponenter, former och symboler
– Mallar
– Larmhantering
– Händelsehantering & Scripting
– Transaktionsgrupper
– Säkerhet & Autentisering

Samt mer…

Denna utbildning förbereder dej för att kunna genomföra ”Ignition Core Certification Test” samt för att kunna delta i Ignition Avancerad Utbildning. För mer information om tester kontakta DTC på +46 70 717 6589 eller skicka mail till training@dtconsulting.se.

Pris

På förfrågan.

Frågor?

För mer information, maila till training@dtconsulting.se eller
ring DTC på: +46 70 717 6589.

Antalet deltagare är begränsat så boka plats idag!